All for Joomla All for Webmasters

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO): MUSTAFA RUŽNIĆ POSIJAO JE SJEME STRAHA I PANIKE A PLODOVE KRONIČNOG KSENOFIZMA ĆE GRAĐANI USK DECENIJAMA UBIRATI

10 February 2021
(5 ocjena)
Pročitano 2211 puta
  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: -
  • Izvor video materijala u članku: Nema video materijala u sklopu članka
  • Autor naslova: Originalni naslov
  • Izvor PDF dokumenta: Nema PDF dokumeta
  • Autor teksta / Izvor informacije: Portal Bisce.ba
  • Izvor naslovne fotografije: Internet

Prije nekoliko dana smo otvoreno postavili pitanje šta je pozadina stalnog održavanja atmosfere panike, straha i plašenja građana Unsko-sanskog kantona povodom humanitarne migrantske krize a koju u posljednje vrijeme proizvodi premijer Vlade USK Mustafa Ružnići (A-SDA) ?

Konačno smo dobili odgovor na ovo pitanje. Premijer Vlade USK Mustafa Ružnić (kriminalna politička organizacija A-SDA) gostujući na komercijalnoj televiziji FACE TV, petak 8. januara 2021.godine, svjesno je širio paniku i strah u Unsko-sanskom kantonu. Tada je premijer Vlade USK Mustafa Ružnić iznozio niz lažnih podataka samo sa jednim ciljem a to je da privuče javnosti u Bosni i Hercegovini pa i šire što je i strategija kojom se služi njegova politička kriminalna politička organizacija A-SDA i njihovi politički koalicijski partneriu USK. Moramo mu iskazati zahvalnost što je širenjem lažnih informacija uspio u negativnom kontekstu privući pažnju javnosti BiH na migrantsku i humantirnu krizu u Unsko-sanskom kantonu.

Posijao je strah i panika Mustafa Ružnić među građanima USK prodavajući lažne informacije vezano za migrantsku krizu. Lagao je Premijer na široko i na dugačko počevši od 3000 krivičnih djela, pa sve do morbidne laži da migranti siluju djevojčice s posebnim potrebama. Lagao je Mustafa Ružnić za teške krađe, razbojništva, pokušaja ubistava, ubistva. Lagao je Mustafa Ružnić da djeca u Unsko-sanskom kantonu gledaju kako se migranti međusobno obračunavaju, ubijaju. Lagao je Mustafa Ružnić za stotine i stotine, provala. Lagao je Mustafa Ružnić za stotine i stotine paljevina.

Dokazali smo laži premijera Vlade USK Mustafe Ružnića koji je prenapuhavanjem navedenih pojava izvan njenih stvarnih proporcija u odnosu na službene statitističke podatke pojednih krivičnih djela od strane migranata na području Bihaća i Velike Kladuše imao i ostvario je cilj: sistematsko proizvođenje straha i panike. Iznošenjem svojih laži premijer Vlade USK, na žalost, kriminalnu političku organizaciju A-SDA pa i lično sebe nametnutni kao osobu koja će riješiti migrantsku krizu, a institucije države Bosne i Hercegovine proglasiti nesposobnim i nekompetentim te Odluke državnih institucija BiH nazivati nezakonitim i suludim.

Mustafa Ružnić svjesno je manipulirajući brojevima proizveo strah i paniku među stanovništvom Bihaća i Velike Kladuše zbog takozvanog migrantskog kriminala, a koji je prisutan u današnjoj Europi, no prije toga je premijer Vlade USK morao je dokazati jesu li migranti više „kriminogeni“ od drugih osoba u Unsko-sanskom kantonu. Sve laži Mustafe Ružnića opovrgnuli smo zvaničnim podacima Ministarstva unutarnjih poslova USK za godine 2018. 2019. i 2020. a koje smo službeno dobili i objavili 11. januara 2021.godine.

Mustafa Ružnić svojim jako opasnim i lažnim tvrdnjama uspio je aktivirati i probuditi kriminogene građane USK koji su intelektualno, emocionalno, duhovno i psihičkim na nivou amebe. Nažalost, u našoj društvenoj zajednici i dalje imamo određeni broj građana USK čija je inteligencija na niovu sobne temperature i olako će prigrliti sve laži premijera Vlade USK Mustafe Ružnića kao istinu a ne prihvatajući zvanične podatke MUP-a USK. I dalje će low intellegence građani USK rado prihvatiti neke buduće laži premijera Vlade USK, a o našem portalu koji im stoji na putu prema samo jednom cilju, iznošenje istine na osnovu službenih podataka, će pričati negativne i pogrdne stvari.

Priloženi video zorno prikazuje prve plodove sjemena i straha koje je posijao Mustafa Ružnić.

Top