All for Joomla All for Webmasters

POSTOJE LI U SDP BiH DVOSTRUKI ARSINI ?

24 February 2020
(0 ocjena)
Pročitano 740 puta

Nasilnicki, barbarski i necivilizirani akt predsjednika SDP Bihaca Alena Zulica bio bi sakriven od ociju i usiju javnosti u Bosni i Hercegovini da se nije oglasio "trecerazredni" lokalni portal u Bihacu ...

Podsjecamo da je 18.02.2020.godine u 18:45 sati u sluzbenim prostorijama SDP Bihaca u ulici Krupskoj bb predsjednik SDP Bihaca Alen Zulic mucki i hinjski fizicki napao podpredsjednika SDP Bihaca Admira Cavkica.

Od provjerenog izvora iz SDP Bihaca smo saznali da je sutra, 25.02.2020.godne, zakazana sjednica Predsjednistva SDP BiH na kojoj ce posebno razmatrati slucaj fizickog napada Alena Zulica na Admira Cavkica. Predsjednistvo SDP BiH uputilo je posebnu pozivnicu Alenu Zulicu i Hajrudinu Havicu da prisustvuju sjednici Predsjednistva.

No, od provjerenog izvora smo saznali da ce prisustvo sutrasnjoj sjednici Predsjednistva SDP BiH traziti Admir Cavkic i Adnan Habibija samo sa s jednim ciljem da se cuje i druga, ostecena, strana.

Podsjecamo da je Damir Niksic iskljucen iz SDP BiH jer na sjednici Glavnog odbora SDP BiH verbalno, ne fizicki, vrijedjao novinare i delegate iz Tuzle. Procitaj OVDJE.

Sutra, 25.02.2020.godine, saznat cemo da li u SDP BiH postoje dvostruki arsini kada je u pitanju verbalno ili fizicko nasilnistvo ? Socijaldemokrate u Bihacu u konacnici ce saznati da li SDP BiH ima snage da se politicki obracuna sa barbarima i siledzijama u svojim redovima ili su pojedinci/organizirane grupe u najvisem politickom tijelu Predsjednistvu SDP BiH u krupnim farmersko-turistickim talovima sa Zeljkom Mirkovicem i Hajrudinom dr. Havicem ?

 

 

  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: -
  • Izvor video materijala u članku: Nema video materijala u sklopu članka
  • Autor naslova: Originalni naslov
  • Izvor PDF dokumenta: Nema PDF dokumeta
  • Autor teksta / Izvor informacije: Portal Bisce.ba
  • Izvor naslovne fotografije: Internet
Top